LA RIOJA

La Rioja.rejse klik på linket      

Når man siger LA RIOJA, det første man tænker på er vin. Og det kan jeg godt forstå, men jeg vil tilføje….vidunderlig vin. Jeg tog en opdagelses tur til LA RIOJA  sammen med min ven Torben, og vi blev overrasket på mange måder:

  • vidunderlig VIN
  • pragtfuld NATUR
  • god mad med en udbred TAPAS KULTUR
  • CAMINO de Santiago, som kommer forbi
  • HISTORISKE bygninger og byer

Jeg kan godt anbefale at tage en tur til LA RIOJA, og møde alle de gode ting, området har til rådigheden. Kontakt mig, og sammen kan vi arrangere en oplevelsesrejse der.

Britta:
“Jeg har haft en faktastik dejlig tur, med en masse oplevelser som jeg ved, jeg ikke ville ha fået hvis ikke det var for Luis og hans arrangement.
Luis, du havde fundet nogle rigtige gode steder og vi fik ovenikøbet ofte ‘krydderi’ på af en eller anden art, som du ikke havde regnet med – fantastisk.”

Lars:
“Du er rigtig god til at finde de bedste steder, og de seks dage i La Rioja viste mange gode sider af regionen. Jeg var godt træt af indtryk da jeg kom hjem.

Efter min mening fungerede det godt med dig som rejseleder og i rigtigt godt selskab, så det at være prøveklude på dit første arrangement var nu ikke så dårligt.”

MED DIN HJÆLP, KAN DET LADE SIG AT GØRE. RING NU 2441 6510