TAPAS UD AF HUSET

ALVIN.TAPAS.BNC

 

Har I lyst til TAPAS som forret, inden I spiser paellaen? Man kan vælge gennem mange forskellige og lækre tapas, eller bare finde på en ny en.

De koster 30 kr per tapa og person. Portionerne er store. Du kan bruge tapas for sig, og med 6-8 tapas bliver man mæt, eller som forret til paella, hvor 2-3 tapas er nok.

Du kan også hyre mig som kok, hvor jeg kommer hos dig og laver TAPAS til dig og dine gæster. Det bliver hyggeligt, kan jeg godt love dig.

”Det er de bedste tapas, jeg nogensinde har smagt.”                                                                                Overdrivelse fremmer forståelsen, men her er der ikke tale om overdrivelse.                             Adskillige af vore gæster kom med ovennævnte udsagn. Alle roste maden, og vi var vældig stolte, selvom rosen ikke burde gå til os, for det var jo ikke os, der havde lavet maden.                                                                                                                                                                                                                                               Til vores fælles fødselsdagsfest havde vi 100 gæster, og maden blev lavet af den spanske kok, Luis Saiz López, og det var vi – og vores gæster – meget tilfredse med”.

Elisabeth & Ib Hagner 

TAPAS FORSLAG

RET INGREDIENSSER
SPANSKE OMELET Kartofler, løg, hvidløg, løg, æg, olivenolie 
Escalivada Grillet peberfrugt, aubergine, løg, tomat og hvidløg. Alt pillet og hakket og blandet med olivenolie og salt. Serveres på brød.
Tun salat Kogte kartofler, gulerødder, tun, kogte æg, agurk, mayonnaise. Serveres på en saltet kiks (TUC)
Rejer i hvidløg Stegte rejer i olivenolie med hvidløg og chili smag
Kød i spyd Skinkekød marinerede i hvidvin, olivenolie, paprika, chili, hvidløg, timian, salt, vand. I spyd.
Pølser i rødvin Chili krydret chorizo kogt i rødvin
Pølser i øl Søde chorizo, kogte i øl
Kød boller Svine og kalve kød med rasp, æg, hvidløg, persille og i tomat sauce
Dadler, mandler, bacon Dadler fyldte med en mandel og pakket i bacon. Alt stegt på panden.
Ristet brød med skinke Ristet brød med gnedet hvidløg, tomat, olivenolie og med serrano skinke på
Kylling med honning og sennep Paneret kyllingebryst med sennep, honning sauce
Rynkede kartofler Små kartofler kogte i overdrivende meget salt og serveret med en hvidløg-chili sauce (mojo pico)
Den mad der er tilbage, pakker jeg gerne ind i nogle beholder eller fryseposer, og det kan opbevares op til en uge i køleskabet.