Ensaladilla rusa

Til 4 personer.
Kan spises som forret eller som tapa
EnsaladillaRusa
Ingredienser:

  • 400 gr. kartofler
  • en håndfuld ærter
  • 2 gulerødder
  • en håndfuld majs
  • 2 syltede agurker
  • 2 æg
  • 200 gr. tun
  • peberfrugt
  • oliven
  • mayonnaise
  • salt
  • grissini

Tilberedelse:
Kartoflerne og gulerødderne skrælles og skæres i terninger. Kom begge dele i en gryde og kog det. Når de er kogte, tilsættes de frosne ærter.

Kog æggene. Hviden skal du skære i små stykker. Gem blommerne.

Agurkerne skal skæres i små stykker.

Kom kartoflerne, gulerødderne, agurkerne, ærterne, tunen, majs og de kogte æggehvider i en skål og og bland det hele. Når grøntsagerne er afkølede tilsættes mayonnaisen og det hele blandes. Der skal ikke være for meget mayonnaise og heller ikke for lidt.

Til pynt bruges æggeblommerne som rives, peberfrugt i strimler og oliven.

Kom det hele i køleskabet indtil det bliver koldt, eller indtil du skal spise det. Serveres med grissini som tilbehør.