Ingredienser:
- 3 peberfrugter (1 per person)
- ca. 200 gr. ris
- 1 dåse tun (ca. 200 gr.) (hakket kød kan også bruges
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 gulerod
- 1 løg
- olivenolie
- salt
- sukker
- revet muskatnød
Tilberedelse:
Gulerod og løg skæres i små stykker og steges ved lav varme i olivenolie. Derefter tilsættes tomat og tun, og det steges ved svag varme. Tilsæt salt, sukker og muskatnød efter smag. Til sidst tilsættes risen og det simrer 5 minutter. Bland det hele og lad det være på panden.
Det øverste af peberfrugterne skæres af, så det kan bruges som låg. Rens peberfrugten indeni. Derefter kommes risblandingen i med en teske og til sidst sættes låget på. Pak peberfrugterne enkeltvis ind i sølvpapir. Når alle peberfrugterne er pakket, sættes de i ovnen ved høj varme (220ºC) i ca. en time.
|