Pimientos rellenos de arroz

Til 3 personer.
Kan spises som forret eller som tapa.
PimientosRellenos
Ingredienser:

  • 3 peberfrugter (1 per person)
  • ca. 200 gr. ris
  • 1 dåse tun (ca. 200 gr.) (hakket kød kan også bruges
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 gulerod
  • 1 løg
  • olivenolie
  • salt
  • sukker
  • revet muskatnød

Tilberedelse:
Gulerod og løg skæres i små stykker og steges ved lav varme i olivenolie. Derefter tilsættes tomat og tun, og det steges ved svag varme. Tilsæt salt, sukker og muskatnød efter smag. Til sidst tilsættes risen og det simrer 5 minutter. Bland det hele og lad det være på panden.

Det øverste af peberfrugterne skæres af, så det kan bruges som låg. Rens peberfrugten indeni. Derefter kommes risblandingen i med en teske og til sidst sættes låget på. Pak peberfrugterne enkeltvis ind i sølvpapir. Når alle peberfrugterne er pakket, sættes de i ovnen ved høj varme (220ºC) i ca. en time.