GASTRO-REJSER

Jeg vil satse på at finde nogle gastro-entusiaster, der gerne vil rejse til hvilken som helst del af Spanien for at opleve det lokale køkken. Ideen er at bruge mit spanske netværk for at skaffe nogle restauranter, som gerne vil give os lov til at komme ind i køkkenet og se, hvordan de laver nogle bestemte retter. Gruppen skal ikke være stor, højst 8.

Det vil foregår sådan: vi mødes og snakker om det ønskede område, samt datoen. Jeg ringer til mine spanske venner, for at vide om de kan skaffe nogle gode kontakter i området. Bagefter planlægger jeg en rute (gastronomisk, kulturel, event. lokale begivenheder) og presenter den for jer. Bliver den godkendt, begynder vi at bestille flybilletter, hotel, samt at leje en minibus eller to biler.

Prisen er: mine omkostninger plus 3.000 kr + moms om dagen.

Mine pligter: skaffe ruten/kontakter, leje bilerne, booke hotellet og købe min flybillet. Desuden vil jeg søge for alt bliver godt, og det vil være mig, der står for gruppen.

Når vi kommer hjem til Danmark, kan vi leje os ind i et køkken, og lave de retter, vi fandt interessante på vores tur i Spanien. Vi omdeler omkostningerne.

MED DIN HJÆLP, KAN DET LADE SIG AT GØRE. RING NU 2441 6510