GASTRO-REJSER

Jeg vil satse på at finde nogle gastro-entusiaster, der gerne vil rejse til hvilken som helst del af Spanien for at opleve det lokale køkken, samt de lokale vingård. Ideen er at bruge mit spanske netværk for at skaffe unike oplevelser. Gruppen skal ikke være stor, højst 8, så kan jeg køre minbussen.

Det vil foregår sådan: vi mødes og snakker om det ønskede område, samt datoen. Jeg ringer til mine spanske venner, for at vide om de kan skaffe nogle gode kontakter i området. Bagefter planlægger jeg en rute (vin-gastronomisk, kulturel, event. lokale begivenheder) og presenter den for jer. Bliver den godkendt, begynder vi at bestille flybilletter, hotel, samt at leje en minibus.

Prisen er: hver deltager betaler for dens omkostninger plus 2.400 kr + moms til mig (hvorfra jeg dækker mine omkostninger).

Mine pligter:at  skaffe ruten/kontakter, leje bilen, booke hotellet og købe min flybillet. Desuden vil jeg søge for alt bliver godt, og det vil være mig, der står for gruppen.

Når vi kommer hjem til Danmark, kan vi leje os ind i et køkken, og lave de retter, vi fandt interessante på vores tur i Spanien. Vi omdeler omkostningerne.

MED DIN HJÆLP, KAN DET LADE SIG AT GØRE. RING NU 2441 6510