Ingredienser:
- 600 gr. kartofler
- 5 mellemstore æg
- ½ løg
- 1-2 fed hvidløg
- olivenolie
- salt
- evt lidt mælk
Tilberedelse:
Skræl kartoflerne og snit dem i stykker (som en 10 krone). Kartoflerne steges ved høj varme på panden i meget varm olie. Når kartoflerne begynder at have en gylden farve, tilsættes løg og hvidløg, der er skåret i små stykker. Derefter steges videre ved jævn varme. Tilsæt også lidt salt.
Imens piskes æggene, og der tilsættes evt. lidt mælk.
Når kartoflerne, løgene og hvidløgene er stegt færdig tilsættes de piskede æg, og ved svag varme blandes det hele, indtil æggemassen stivner. Man skal dog ikke røre i det hele tiden, men lade det blive til en fast “kage”.
For at vende tortillaen fra panden bruges en tallerken der er større end panden. |